Over LPC

Wie zijn wij?

Lardum Pest Control is opgericht door Dennis Spek. Dennis is een door het CPMV gecertificeerd bestrijdingstechnicus met jarenlange ervaring.

Wij zijn met name actief in de regio Breda.

Hoe werken wij?

Lardum Pest Control is een modern bedrijf dat gebruik maakt van de laatste inzichten en technieken. Wij leggen de nadruk op Integrated Pest Management (IPM). Dit betekent dat wij problemen vroegtijdig signaleren en voorkomen.

Daarom werken wij veel op basis van serviceovereenkomsten. Op die manier bent u gegarandeerd van regelmatige controles om overlast van ongedierte te voorkomen.

Tijdens een inspectie controleren wij op sporen van knaagdieren en/of insecten. Ook hebben wij oog voor bouwkundige problemen die overlast van plaagdieren kunnen veroorzaken of kunnen verergeren. Daarnaast controleren wij ook op hygiënische risico’s.

Als er tijdens een controle (potentiële) problemen worden vastgesteld dan leggen wij dit vast in ons online logboek. Dit logboek is voor klanten 24/7 online in te zien. Uiteraard geven wij ook pro actief advies over het voorkomen en oplossen van de vastgestelde problemen.